Fotografering – Priser


 

I fotograferingspriset ingår en fotografering i studion eller i närområdet om man önskar en utomhusfotografering. En grundredigering av bilderna från fotograferingstillfället samt en personlig bildvisning i studion med dem bästa bilderna från fotograferingen ingår i priset.  Inga bilder ingår priset för fotografering, dessa köper man separat vid den bokade bildvisningen.

Studion i sollentuna är fullt utrustad och kan ta emot små bebisar och stora familjer. Alla djur är välkomna!

Ombokningar av fotograferingar görs med minst 24timmars varsel. Dock finns ju alltid risk för sjukdomar som gör sig påmind under natten.

Fotografering  Porträtt – 850 kr

(gäller inom stockholmsområdet – vid längre resa tillkommer en avgift på 500kr)

En fotografering inkluderar alltid hela familjen/partner/husdjur och finns det tid och möjlighet fotograferas alla tillsammans och enskilt.

Nyföddfotografering – 1100kr

(gäller inom stockholmsområdet – vid längre resa tillkommer en avgift på 500kr)

För fotografering av en nyfödd bebis avsätter jag alltid 2-3timmar för allas bekvämlighet. Inom dem här timmarna hinner ni amma, byta blöja och också att få den lilla bebisen att somna i lugn och ro utan tidspress. Ibland behöver vi göra små avbrott för ledsna och hungriga små bebisar och även för att hämta andan en aning. Syskon är självklart välkomna. Vi diskuterar innan vad ni önskar till fotograferingen. Personlig rekvisita och kanske ett ombyte eller två är att rekommendera. All annan rekvisita i form av bakgrunder och olika lådor och filtar finns redan i studion att låna.

Vad ingår i fotograferingen.

Bokning och planering per telefon några dagar innan fotograferingen. Vi diskuterar upplägg och klädesval samt övriga frågor som kan uppstå.

Upp till en timmes fotografering . Ni bestämmer vilka som ska vara med på bild.

Grundredigerade bilder inför bildvisningen som bokas direkt efter fotograferingen

En timmes bildvisning där ni har möjlighet att välja ut just era favoritbilder och titta på samtliga produkter i studion för att lättare göra era val för efterbeställningen.

 Följ mig på Facebook för aktuella erbjudanden och information – eller skicka mig en bokningsförfrågan redan nu!

 

 

Menu