Priser – Bilder

Jag blev inte fotograf för att se dina bilder försvinna på din dator, eller usb sticka, och du ska inte behöva ödsla pengar på en fotografering ifall det är det som ska hända. Det handlar inte om att få dig spendera en förmögenhet på bilder, det handlar om du ska uppskatta och beundra det du har på väggen, dag efter dag.

Alla mina bilder är noga retucherade och färdigställda för tryck.  Jag lägger stor vikt på att bilderna blir helt perfekta på Era väggar, och därför levereras inga bilder ”lösa” utan alla monteras eller ramas. Alla bilder trycks på högkvalitativt för ett långt och hållbart resultat

Samtliga produkterna är utvalda specifikt för att passa bilden men också för att på ett smakfullt sätt passa in i ert hem.  För att på bästa sätt göra detta hålls produktutbudet uppdaterat och enbart professionella produkter och material används för att bilder som håller den standard som eftersträvas.

Produkter och alternativ finns att välja under bildvisningen. Passa även på att fråga under fotograferingstillfället ifall det är något ni är särskilt intresserad av.

Vid bildvisningstillfället har ni även möjlighet att få rabatt då ni hjälper mig att samordna mina bildleveranser genom att lägga Er beställning på plats. Det finns även numer möjlighet till kortbetalning vilket gör det möjligt att få med sig bilder hem direkt från bildvisningen.

 

ALL-INCLUSIVE paket finns för dig som ha lyxiga erbjudanden och få tillgång till alla dina bilder och njuta tillsammans med vänner och familj Vid köp av 3 eller fler tavlor/bildplattor ges 10% rabatt (gäller 20x30cm eller större)

BILD I RAM / BILDPLATTOR

Alla bilder är noga retucherade, perfekt anpassade till just den utvalda storleken. I priset för alla tavlor ingår montering. För tavlor i storlekar 30x40cm och större ingår även den digitala filen samt valet mellan en laminerad bild eller akrylglas av hög kvalitet till ramen

Förstoring / Tavla

upp till 18×24     670kr / 790kr

20 x 30 cm          990kr / 1650kr

30 x 40 cm          1400kr / 2500kr

40 x 50 cm          1950kr / 3250kr

40 x 60 cm          2300kr /4200kr

50 x 70 cm          2900kr / 4700kr

BILDPLATTOR I MODULSET

Bildplattor är populära i den skandinaviska heminredningsstilen. Dessa finns med svart eller vit kan och fungerar bäst i modulset. Moduler om fyra finns från 5900kr

IMAGEBOX

Imagebox bilderna är monterade i passparouter, 28x36cm tjock syrafri kartong, för maximal hållbarhet och är flexibel i sin användning. Du kan antingen ställa bilden som den är på ett staffli eller montera den i ram.

1 bild från 1 650kr

DIGITALT

Digitala filer kan du köpa i originalstorlek från kameran (efter eventuell beskärning), dock minst 30 cm på kortsidan. Bildfilerna är redigerade såsom du har sett den på visningsväggen. Vidare redigering eller retuschering beställs separat per fil, 300 kr. En digitalfil är en bild.

Högupplösta bildfiler 1 300kr/st

Alla digitala filer, inklusive bildspel 9 900kr

Bildspel i HD 3 000 kr

barnfotografering, bildpris

Bildplattor i olika format

bilderpriser familjefotografering

Ramar i olika utförande och format

Menu