Priser – Bilder

Alla bilder är noga retucherade och färdigställda för tryck.  Jag lägger stor vikt på att bilderna blir helt perfekta på Era väggar, och därför levereras inga bilder ”lösa” utan alla monteras eller ramas. Alla bilder trycks på högkvalitativt för ett långt och hållbart resultat

Samtliga produkterna är utvalda specifikt för att passa bilden men också för att på ett smakfullt sätt passa in i ert hem.  För att på bästa sätt göra detta hålls produktutbudet uppdaterat och enbart professionella produkter och material används för att bilder som håller den standard som eftersträvas.

Visningsvägg

Inför bildvisningstimmen som sker ett par veckor efter fotograferingen har jag valt ut, redigerat och printat alla era bästa bilder. Bilderna presenteras på en visningsvägg färdig printade och monterade i tidslösa 28×36 cm passepartouter. Du får beställa precis vad du önskar. Väljer du bilder direkt från visningsväggen får du möjligheten att ta dessa direkt hem, antingen som lösa tavlor, komplett i en fantastiskt box, eller som ett komplett paket med box, ramar och digitala filer. Väljer du produkter mot beställning sker leverans oftast inom 3-6 veckor. Betalning görs som vanligt mot 10 dagars faktura. Vill du ta hem dina bilder direkt från bildvisningen sker kortbetalning på plats. Bildvisningserbjudande och rabatter gäller endast vid det bokade bildvisningstillfället. Du får gärna beställa vid ett annat tillfälle till ordinarie pris. Bilderna arkiveras för era efterbeställningar i 6 månader och efter det så länge hårddiskarna håller. Minimumorder på efterbeställningar är 1500 kr.

Jag rekommenderar att du låna” bort rörliga små barn om möjligt så blir visningen en trevligare upplevelse för dig. Det är svårt att fatta beslut när man är upptagen med barnen.

bildvisning, studiofotografering, familjefotografering

BILD I RAM / BILDPLATTOR

Alla bilder är noga retucherade, perfekt anpassade till just den utvalda storleken. I priset för alla tavlor ingår montering. För tavlor i storlekar 30x40cm och större ingår även den digitala filen samt valet mellan en laminerad bild eller akrylglas av hög kvalitet till ramen

Förstoring / Tavla

upp till 18×24     670kr / 790kr

20 x 30 cm          990kr / 1650kr

30 x 40 cm          1400kr / 2500kr

40 x 50 cm          1950kr / 3250kr

40 x 60 cm          2300kr /4200kr

50 x 70 cm          2900kr / 4700kr

BILDPLATTOR I MODULSET

Bildplattor är populära i den skandinaviska heminredningsstilen. Dessa finns med svart eller vit kan och fungerar bäst i modulset. Moduler om fyra finns från 5900kr

 

 IMAGEBOXstudiofotografering,barnfotograf, sollentuna

Imagebox bilderna är monterade i passparouter, 28x36cm tjock syrafri kartong, för maximal hållbarhet och är flexibel i sin användning. Du kan antingen ställa bilden som den är på ett staffli eller montera den i ram.

1 bild från 1 500kr

 DIGITALT

Digitala filer kan du köpa i originalstorlek från kameran (efter eventuell beskärning), dock minst 30 cm på kortsidan. Bildfilerna är redigerade såsom du har sett den på visningsväggen. Vidare redigering eller retuschering beställs separat per fil, 300 kr. En digitalfil är en bild.

Högupplösta bildfiler 1 500kr/st

Alla digitala filer, inklusive bildspel 9 900kr

 

Menu