Utomhusfotografering

Att få återse sina barnfamiljer år efter år är helt makalöst. Gravidfotograferingar, som sen blir nyföddfotografering och därefter familjefotografering. Sen börjar det om igen, när syskonen är på väg. Helt underbart. Jag brukar försöka fotografera i samma stil varje gång, så bilderna får ett sammanhang år efter år. Mitt tips inför planeringen av syskonfoton är att först ta bilder på den nyfödda lilla bebisen när den anländer, tillsammans med föräldrarna. Så att denne bebis också har sin uppsättning med bilder från en nyföddfotografering. Sen när den lilla parveln kan sitta, ta era familjefoton och syskonbilder. Då kan man verkligen se när det glimmar till mellan syskonen, när den lilla avgudar sitt stora syskon.

Sist vi fotograferade gravidbilder för denna härliga familj var just i samma park, och vi var helt enkelt tvunga att upprepa detta, trots vind och kyla. Jag ser fram emot att få se vem som väntar i magen.

familjefotografering i ulrisdals slott, gravidfotografering utomhusbarnfotografering utomhus, familjebilder från ulriksdals slottgravidfotografering i motljus, utomhusfotografering, familjebildergravidfotografering med syskon, barnfoto utomhus, familjefotograferingfotografering utomhus, gravidfotografeirng med en partnerfamiljefotografering med gravidfoton utomhus ulriksdals slott, barnfotografering utomhusgravidfotografering utomhus vid ulriksdals slottgravidbilder utomhus, gravidfotografering i motljus, familjefotografering

 

no comments
Kommentar

Din mailadress blir aldrig publicerad eller utdelad Obligatoriska fält *

Jag har gjort det. Stått framför kameran. Jag lyckades, och tyckte faktiskt det var riktigt roligt!

Menu