Om mig som fotograf

Eszter heter jag. Studion jag arbetar i ligger i Sollentuna, norr om stockholm. Jag är porträttfotograf -  men jag har gjort en hel massa annat innan. Mitt CV kan göras rätt långt, och jag har erfarenhet av många typer av tjänster inom ett och samma bolag.

För nästan tio år sen blev jag pushad av goda vänner att starta min verksamhet och allteftersom insåg jag att det var hit jag ville. Jobba som porträttfotograf. 

värt att veta

Redan som liten letade jag bilder i gamla skokartonger hos min mormor och farmor i Ungern. Bilder på gamla släktingar, eller mamma och pappa som barn, och deras syskon. Numera ligger dessa bilder i tryggt förvar hos mig och mina föräldrar. Jag slutar inte fascineras av bildernas hållbarhet och deras betydelse för mig! 

Reaktionen hos mina kunder när dem får se sina bilder för första gången, älskar jag. Att få någon att känna igen sig på bild och känna känslan av sin familj. Upplevelsen från fotograferingen är minst lika viktig som att bilderna avspeglar er som person eller som familj.

Min styrka är att få fram just det! Mina bilder ska avspegla just er, men utan det påklistarade leendet.  Välkommen att titta genom mitt portfolio och kontakta mig för just era behov! 

Favoritsaker och drömmar

Underbart porträtt

Makeup jag älskar

Tyll - älskar

Något sött

Ledig tid

Drömsemester

Menu