I studion i Sollentuna, norr om Stockholm finner ni mig – Fotograf Eszter Simone.

Studion är inredd hemtrevlig och välkomnande för alla möjligheter för bekvämlighet. Det är en helt fullt utrustad studio men oändligt många kombinationer av bakgrunder och ljussättningar. Alla fotograferingar planeras nogrant och vi går igenom vilka färger och rekvisita som passar just för er fotografering. Det finns gott om utrymme för hela familjen och även för dem minsta.

Inför varje fotografering görs en konsultation via telefon där eventuella frågor och funderingar kan klargöras. Varje fotografering är helt unik och med lite planering kan vi tillsammans göra fotograferingen till det ni alltid drömt om. Oavsett om ni planerar en familjefotografering, barnfotografering eller kanske porträtt på bara dig själv, ger jag tips och råd om kläder och eventuella accessoarer att ta med.

 

Hitta till studion

 

När vädret tillåter och önskan finns görs även fotograferingar utomhus. Diskutera detta vid bokningstillfället, så platsen och eventuella klädtips kan göras inför fotograferingsdagen.Utrustningen i studion är ny och modern blixtrustning som även lämpar sig för porträttfotograferingar – professionella CV bilder.

Menu